Yapı Magazin
Devamını Oku

''Daikin, Verimliliği Yüksek, İnovatif Birçok Ürünü Pazara Sunarak Tüketicileriyle Buluşturmaya Devam Edecek''

Çevreye duyarlı teknolojiler geliştirmeye ve enerji verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Daikin, verimliliği yüksek, inovatif birçok ürününü tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Kullanıcı konforunu artırmak için pazara sundukları inovatif ürünlerini, sektörün en yenilikçi ve iddialı hava temizleme teknolojisi olarak gösterilen Daikin patentli flash streamer teknolojisi..
Devamını Oku

İnovatif Ürünleri, Kaliteli ve Estetik Tasarımlarıyla Sektörde Fark Yaratan Anatolia, İhracatta da Çıtayı Yükseltiyor

Sürdürülebilirlik odağında geliştirdikleri entegre çözümleri ve nitelikli AR-GE çalışmaları ile sektöre inovatif ürünler sunan Anatolia Doğaltaş Seramik, Ege İhracatçı Birlikleri tarafından her yıl düzenlenen “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde 2023 yılında seramik ve toprak ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında en fazla ihracat gerçekleştiren birinci firma olarak ödül aldı.Ana..
Devamını Oku

Müşteri Deneyiminde Başarılı Projeler Yürüten Warmhaus, 360 Mobil Uygulaması ile Büyük Düşünce Ödülü Aldı

Warmhaus’un kusursuz müşteri deneyimini sağlamak amacıyla müşterileri için özel geliştirdiği Warmhaus 360 mobil uygulaması CX Awards Turkey’den Dijital Müşteri Deneyimi Kategorisinde “Büyük Düşünce Ödülü”’nü aldı.Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödülleri olan CX Awards Turkey, ödül töreni düzenlendi. Warmhaus 360 mobil uygulaması Dijital Müşteri Deneyimi Kategorisinde Isıtma Soğutma Segmentin..
Devamını Oku

Yenilikçi Yaklaşımı ve Ahşaba Uyguladığı Üstün Teknoloji ile Öne Çıkan AGT, Duvar Profilleri ile Mekanlarda Fark Yaratıyor

Ahşabı tutku ve teknoloji ile geliştirerek dekorasyon ve mobilya sektörüne hizmet eden AGT, duvar profilleri ile mekânlara estetik ve çekicilik katmaya devam ediyor. Yüksek kalite standartlarını benimseyen AGT, inovatif bir kimliğe sahip olmakla birlikte sağlığa verdiği değerle parke, panel, duvar ve mobilya profili üretimi ile nefes aldıran mekanlara olanak sağlıyor. Parke, panel, profil sek..
Devamını Oku

İzocam, Yalıtım Alanında Sunduğu İnovatif Çözümlerle Sürdürülebilirliğe Katkı Sağlıyor

Yalıtım alanında ürettikleri inovatif çözümleriyle 780 milyon ton CO₂’in atmosfere salımını önlediklerini söyleyen İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, etkin bir enerji tasarrufunun ancak yalıtımla mümkün olduğunu vurguladı.İzocam, 59 yıl önce doğal kaynaklara zarar vermeden, can ve mal güvenliğini dikkate alarak, enerji tasarrufu, konfor sağlayan, çevreci ve sürdürülebilir yalıtım çözümleri gelişt..
Devamını Oku

Şişecam'dan Yapay Zeka Teknolojisiyle Karbon Salımını Azaltacak Proje

Sürdürülebilirlik çalışmalarını tüm iş süreçlerinin merkezine koyan Şişecam, TÜBİTAK desteği aldığı yapay zekâ projesiyle cam üretimi sırasında oluşan renk sorunlarını ortadan kaldırarak hem üretimdeki fire oranını hem de karbon salımını azaltacak.Sürdürülebilir bir dünya ve daha verimli üretim süreçleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Şişecam’ın Yapay Zekâ ve Makine Öğrenmesi Yöntemleri..
Devamını Oku

Wilo, Üstün Teknoloji Pompa Sistemleriyle Abdi İpekçi Spor Kompleksi Projesi'nin Çözüm Ortağı Oldu

Wilo, "Avrupa'nın Basketbol Üssü" olarak nitelendirilen Abdi İpekçi Spor Kompleksi Projesi inşasında, üstün teknoloji pompa sistemleriyle önemli bir rol oynuyor. Wilo'nun yenilikçi ve enerji verimliliği yüksek ürünlerle donatılarak, spor tesisleri için yeni bir standart belirliyor. Hidroforlarda Wilo-Helix V, soğutma sisteminde Wilo-Atmos GIGA-I ve Wilo-Atmos GIGA-N serisi, ısıtma ve kullanım suyu..
Devamını Oku

KarKim Satış ve Pazarlama Müdürü Ata Şamil Namlı, “2023, Yeni Ürün ve Modernize Edilmiş Tesislerimizle Ses Getirdiğimiz Bir Yıl Olacak”

Doğru su yalıtım malzemesinin, doğru teknikle uygulanması, konforlu, dayanıklı ve uzun ömürlü yaşam alanları yaratılmasında hayati öneme sahip. Bu önemin farkındalığıyla sektöre çimento esaslı, bitüm esaslı, silon siloksan esaslı ve poliüretan esaslı inovatif su yalıtım ürünleri kazandıran KarKim de bu yaşam alanlarının inşa edilmesine önemli katkılar sağlıyor. KarKim Satış ve Pazarlama Müdürü Ata..
Devamını Oku

GOINN, Türkiye’nin 2022 İnovasyon Karnesini Açıkladı

GOOINN tarafından her yıl hazırlanan Türkiye’nin en kapsamlı “2022 İnovasyon Raporu” tamamlandı. Günümüzde işletmelerin başarılı olmaları ve hayatta kalabilmeleri için inovasyon ve girişimcilik faaliyetlerinin önemli bir yere sahip olduğunun ortaya konduğu raporda, sürdürülebilir mimari ve bina uygulamaları ile biyofilik tasarım, geleceğin 21 inovasyon trendi arasında yer aldı.Şirketlerin yenilikç..
Devamını Oku

Elmor Tesisat Malzemesi Tic. A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz, “Sürdürülebilirlik ve Maksimum Verimliliği Odak Noktamıza Alarak Çağa Uygun Ürünler Geliştiriyoruz”

Armatür ve vitrifiye alanında sektörün öncülerinden E.C.A SEREL, hijyen, konfor ve tasarrufu odağına alarak sektöre inovatif ürünler sunmaya devam ediyor. Trendleri ve dünyadaki teknolojik gelişmeleri takip eden E.C.A. SEREL, kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmak için AR-GE yatırımlarını arttırıyor. E.C.A. SEREL’in inovatif ürünlerini, AR-GE ve sürdürülebilirlik çalışmalarını konuştuğumuz Elmor T..
Devamını Oku

GF Hakan Plastik “Strateji 2025” Doğrultusunda İnovasyon ve Teknolojiyi Odağına Alıyor

Dünyanın lider boru sistemleri üreticilerinden GF, belirlediği Strateji 2025 yol haritası ile yüksek değerli çözümlere ağırlık veriyor. GF Hakan Plastik Ürün Yönetimi ve İnovasyon Grup Müdürü Deren Tangur, Strateji 2025’e bağlı olarak GF Hakan Plastik’in öncelikleri arasında inovasyonla fark yaratmak ve sektöre sundukları katma değerli ürünlerle sektöre değer katmak olduğunu söyledi. Dünyanın..
Devamını Oku

2030’a Kadar Sıfır Karbona Hazır Binalar İçin Teknoloji ve İnovasyon Yolları

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), “2030’a Kadar Sıfır Karbona Hazır Binalar için Teknoloji ve İnovasyon Yolları” isimli bir rapor yayınladı. Bu rapor, IEA’nın 2050’ye Kadar Net Sıfır Yol Haritasında özetlenen yapı sektörü için en etkili kısa vadeli dönüm noktalarından bazılarına ulaşılmasına nasıl yardımcı olunacağına ilişkin IEA Teknoloji İşbirliği Programlarından (TCP’ler) uzmanların stratejik v..
Devamını Oku

Güral Seramik, Anadolu’nun Binlerce Yıllık Geleneğini, Nesilden Nesle Geçen Ustalığını, Günümüz Teknolojisiyle Harmanlıyor

Son teknoloji üretimi ile yer-duvar karosu alanında 2022 yılında Türkiye’nin en büyük yatırımlarından biri olan Güral 29 Ekim Seramik Fabrikası’nın açılışı, 29 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans sistemiyle katıldığı törenle Kütahya’da yapıldı. Güral 29 Ekim Seramik Fabrikası’nın üretim hatlarının tamamı önde gelen İtalyan makina üreticilerinden sağlanan endüstri ..
Devamını Oku

Berdan Cıvata Yeni Başarı Hikayeleri İçin 6. Fabrikasını Kurdu

Enerji, altyapı, petrol-doğalgaz ve basınçlı kaplar gibi sektörlerde küresel mega projelerin bağlantı elemanları alanındaki önemli çözüm ortaklarından Berdan Cıvata, devreye aldığı 6’ncı fabrikasıyla yeni başarı hikâyeleri yazmaya hazırlanıyor.Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde 49 bin m² alan üzerine kurulu tam entegre 6 ayrı üretim tesisinde karbon çeliği, paslanmaz çelik ve alaşımlı çelik..
Devamını Oku

Warmhaus, Enerwa ile Yaşam Alanları İçin İdeal Çözümler Sunuyor

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Warmhaus ısıtma ihtiyacı olan yaşam alanları için ideal çözümleri geniş kombi ürün gamı ile tüketicilere sunuyor. Warmhaus EnerWa kombi 24 kW kapasiteden 45 kW kapasiteye kadar farklı kapasite seçenekleri ile ısıtma ve sıcak su ihtiyacı olan yaşam alanları için ile ideal çözüm sunuyor. Warmhaus EnerWa 24 kW ve EnerWa Plus 28, 33, 42 ve 45 kW kapasit..
Devamını Oku

Seramiksan, Dijital Dönüşüm ve İnovasyonu Odağına Alan Anlayışla 2023’te Çalışmalarına Devam Edecek

Karovitrifiye ve yapı kimyasalları üreticisi Seramiksan 2022 karnesini paylaştı. 76 şehirdeki bayi sayısını 240’a çıkardığını aktaran şirket, 2023’e dair hedeflerini de açıkladı. Dünya genelinde birçok gelişmenin yaşandığı 2022 yılını henüz geride bırakmışken, ülke ihracatına katkıda bulunan birçok sektör globalde büyümeye devam ediyor. Türkiye Seramik Federasyonu’nun desteğiyle hazırlanan Tü..
Devamını Oku

Geleceğin Sıcak Su Üreticilerinden Mitsubishi Heavy QTon, Özel Teknolojisiyle Yüksek Verimlilik Sunuyor

Form Şirketler Grubu’nun ortağı Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in geliştirdiği QTon, geleceğin sıcak su üreticilerinden biri olarak öne çıkıyor. Sağladığı yüksek verimliliğin yanı sıra çevreci sıcak su çözümü sunan QTon, soğutucu akışkan olarak kullandığı CO2 gazı ile 90 °C’ye kadar sıcak su üretimi yapabiliyor.Mitsubishi Heavy Industries’in iklimlendirme sektörüne kattığı yenili..
Devamını Oku

Şıklık ve Konfor Bir Arada… Mutfaklarda Elica Nikolatesla Unplugged

Pişirme, çekim, güvenilirlik ve stili bir araya getiren ELICA, yeni aspirasyonlu indüksiyonlu ocağını sektöre sunuyor. Pişirme bölümlerinin köprü sistemi ile birleşmesiyle daha büyük alanda pişirme konforu yaşatan ELICA Aspirasyonlu İndüksiyonlu Ocak, Autocapture özelliğiyle pişirme sonrasında geride kalan kokuları gidermek için ihtiyaç duyulan hava emiş gücünü ayarlıyor.Pişirme, çekim, güvenilirl..
Devamını Oku

Kimpur, Sürdürülebilir Ürün Portföyüne Biyo Bazlı Poliolleri Ekledi

Sürdürülebilir kaynakları üretiminde kullanarak hem doğaya hem de döngüsel ekonomiye katkı sağlamayı hedefleyen Kimpur, AR-GE çalışmalarına yatırım yaparak sürdürülebilir ürün portföyünün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Şirketlerin sürdürülebilir ürün geliştirme hedefleri her geçen gün artıyor. Poliüretan sektöründe de yenilenebilir kaynaklardan elde edilen malzemelere olan talep büyük ..
Devamını Oku

Çimsa, Sürdürülebilir Ürünlerle Ürün Gamını Güçlendirmeye Devam Ediyor

Sabancı Topluluğu’nun global markası Çimsa, çimento ürün gamını çevre dostu ürünler ile geliştirmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Sürdürülebilir ve daha uzun ömürlü yapı malzemelerine dönüştürdüğü ürünlerini yeni isimleri ve torba tasarımları ile müşterilerine tanıtan Çimsa, yeni ürün portföyü ile dikkat çekiyor. Sabancı Holding iştiraki Çimsa, çimento ürün gamını çevre dostu ürünler ile ge..
Devamını Oku

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi’nin İklimlendirme İhtiyacına Toshiba Çözüm Sunacak

Dünyanın en uzun açıklıklı asma köprüsü olarak kısa sürede Türkiye’nin simge yapılarından biri haline gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin tercihi Toshiba iklimlendirme ürünleri oldu.Türkiye’nin simge yapılarından 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nin iklimlendirme ihtiyacına; 138 adet iç ünite, 15 adet dış üniteli VRF sistemi ve 31 adet split klima ile Toshiba ürünleri yanı..
Devamını Oku

Günsan’dan Yılın Rengi Viva Magenta ile Dekorasyona Renk Katan Öneriler

Küresel renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü, her yıl olduğu gibi 2023’te de yılın rengini duyurdu. Bu yıl için belirlenen renk; “alışılmadık bir zaman için alışılmadık bir ton” olarak tanımlanan “Viva Magenta” oldu. Günsan Elektrik, ev dekorasyonlarını yılın rengi “Viva Magenta” ile tamamlamayı düşünenlere yenilikçi, şık ve zarif anahtar ve prizler öneriyor.Doğada en çok karşılaşılan tonlardan o..
Devamını Oku

Medcem Çimento, Dijitalleşme ve Otomasyon Çalışmalarıyla Çevikliğini Artırıyor

Dijitalleşme, otomasyon ve endüstri 4.0 kavramlarını üretime başladığı 2015 yılından itibaren odağında tutan Medcem Çimento, yenilikçi yaklaşımı ve dijitalleşme süreçlerine sağladığı adaptasyon ile fark yaratmaya devam ediyor.Eren Holding’in iştiraki olan ve Türkiye ve Avrupa’nın en büyük çimento fabrikalarından birine sahip olan Medcem Çimento, dijitalleşme, otomasyon ve endüstri 4.0 alanındaki y..
Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy

Sign Up for Our Newsletter