Yapı Magazin
Kentsel Hizmetler A.Ş. Modern Yaşam Alanlarının İhtiyaç Duyduğu Her Türlü Hizmeti Sunuyor

Kentsel Hizmetler A.Ş. Modern Yaşam Alanlarının İhtiyaç Duyduğu Her Türlü Hizmeti Sunuyor

Sizi tanıyabilir miyiz?

1977 yılında İstanbul’da doğdum. Üsküdar Kız Lisesi’nde lise eğitimimi tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimime devam ettim. Şu anda da İnönü Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde okumaya devam ediyorum. Kariyer hayatım 1999 yılında, Türkiye’nin önde gelen ve marka değerine sahip kuruluşlarında geçti. 

2005 yılından bu yana Kentsel Hizmetler A.Ş. bünyesinde hizmet ve faaliyetlerimi sürdürüyorum. Yine aynı bünyede olan Akasya Acıbadem’de 2016 yılından bu yana İşletme Müdürü olarak çalışmalarımız sürdürüyorum.

 

Akasya Acıbadem Evleri  hakkında bilgi verir misiniz? Ne gibi hizmetler sunuluyor?

Akasya Acıbadem Projesi, Anadolu yakasının en büyük yeşil alanına sahip projesi olma özelliğini taşıyor. Kent, Koru ve Göl olarak toplamda üç etaptan oluşan Akasya Acıbadem’in konut alanı olan Göl ve Koru etaplarının yönetim hizmetini, Kentsel Hizmetler A.Ş. olarak biz sağlamaktayız. 896 dairemiz ile yaklaşık 4.500 kişiye yaşam alanı sunuyoruz. Sitemizin tenis kortları, basket ve futbol sahaları, açık-kapalı otopark alanları, çocuk oyun parkları gibi yapısal imkânları dışında Kentsel Hizmetler olarak teknik, temizlik, güvenlik ve peyzaj alanlarında mümkün olan en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışıyoruz. Bu alanlarda verdiğimiz hizmetlere ek olarak sitemizde yaşayan kat sakinlerimizin keyifli zamanlar geçirmelerini sağlamak ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yıl içerisinde etkili ve verimli etkinlikler, workshoplar, kurslar ve seminerler düzenliyoruz.

 

Akasya Acıbadem Evleri konut-yapı, fiyat ve hedef kitlesinden bahseder misiniz?

Sitemizde 40’ar katlı iki adet kule ile 19 adet yatay blok bulunuyor. 1+1 dairelerden 4,5+1 dairelere kadar farklı seçenekler mevcut. Bu karma yapısı ile üniversite öğrencilerine de çocuklu ailelere de yaşam alanı oluyor. Akasya projesinde dairelerin diğer toplu konut projelerine göre fiyatlandırmasının daha yüksek olduğunu belirtebilirim. 

 

Memnuniyet politikanızdan bahseder misiniz?

Hizmet sektöründe müşteri memnuniyeti ilk hedeflerden biri olmalıdır ki görevin aynı zamanda da en zor kısmı budur. Biz ilk etapta sitemizde oturan kat sakinlerimizin memnuniyetini sağlamak ve artırmak için sakinlerimizin görüşlerini önemsiyor, aldığımız geri bildirimlere göre bir yol haritası çiziyoruz.

 

İlke ve vizyonlarınız hakkında bilgi aktarabilir misiniz?

Kentsel Yönetim A.Ş.  olarak modern yaşam mekanlarının ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti profesyonel bir bakış açısıyla sunuyoruz. Yönettiğimiz projelerdeki evler, ofisler ve iş yerleri ikinci el gayrimenkul piyasasında sürekli değerleniyor.

 

Faaliyet alanlarınız nelerdir? 

Site ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılayacak her alanda hizmet sağlıyoruz. Yönetim planının oluşturulmasından başlayan bu süreç, işletme projesinin hazırlanması, teknik, temizlik, güvenlik, peyzaj ve mali denetimi de kapsayarak devam ediyor. Kat mülkiyeti kanunu çerçevesinde hukuki danışmanlık hizmetimiz dahi mevcut. Akasya’da 7 gün 24 saat teknik, temizlik ve güvenlik personellerimiz görev yapıyor. Akasya Acıbadem olarak peyzaj bakımı konusunda; Anadolu yakasının en iddialı projelerinden olduğumuzu da söyleyebilirim.

Site Yönetimi olarak 2017 yılını nasıl geçirdiniz?

2017 yılı bizim en verimli ve efektif yılımız oldu. Özellikle sosyal faaliyetler açısından çok sayıda etkinlik düzenledik ve kat sakinlerimizle bu etkinlikler sayesinde bir araya geldik. Örneğin; Mirkelam ve Deniz Sipahi’nin sahne aldığı 2017 Yaza Merhaba partimiz büyük ilgi ve beğeni topladı. Aynı şekilde çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde miniklerle oldukça eğlendik. Verdiğimiz emeğin karşılığını da aldığımız bir yıl oldu. Kentsel Yönetim A.Ş. olarak Akasya’ya verdiğimiz hizmet süremizin sonuna gelmiştik. Fakat kat sakinlerimiz memnuniyetlerini sözleşme süremizi uzatma kararı vererek göstermiş oldu. Biz de aynı projede görevimize devam edebilmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

2018 yılı hedeflerinizden bahseder misiniz?

Biz her yılın başında kat sakinlerimize memnuniyet anketi ile ulaşıyor, onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Böylelikle bir önceki yıldaki faaliyetlerimizi gözlemliyor ve daha etkili hizmetler sunma gayretine gidiyoruz.  Ayrıca artık sosyal medya aracılığıyla site sakinlerimize daha yakın olacağız. Her türlü faaliyet ve etkinliğimizle bizleri instagram hesabımızdan takip edebiliyor olacaklar.

 

Müşteri portföyünüz hakkında bilgi verir misiniz?

Aslında yaptığımız iş gereği müşteri kelimesini çok doğru bulmuyorum ama şöyle ifade edebilirim; sitemizde yaşayan kat sakinlerimiz seçkin bir profile sahip.

 

Site Yönetimi olarak temel esaslarınız nelerdir?

Hizmet verdiğimiz kesimle doğru iletişimi kurabilmeyi oldukça önemsiyoruz. Çünkü, hizmeti alanla veren arasında iletişim güçlü olmadığı zaman yaptığınız iş de amacına ulaşmıyor. Biz bunu sağlayabilmek için her türlü iletişim kanalını kullanıyoruz. Kalite odaklı çalıştığımız için bünyemizdeki personellerin de işlerinde donanımlı kişiler olmaları için dönem dönem eğitimler planlıyoruz. Teknik, güvenlik, temizlik ve peyzaj birimlerine alanlarında uzman kişiler tarafından eğitimler düzenliyoruz.

 

En iddialı olduğunuz alanlar nelerdir?

Son dönemde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle kat sakinlerimizin günlerini site dışına çıkmadan keyifle geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Mesela çocuklar için sinema günleri, yetişkinler için workshoplar düzenliyoruz. Amacımız evlerinden uzaklaşmadan, güvenilir bir ortamda güzel vakit geçirmelerini sağlamak. Bu anlamda sosyal faaliyetler, sorumluluk ve duyarlılık projelerinde de ekibimle güzel işler çıkardığımıza inanıyorum. Ayrıca, finans temelli olduğum için site bütçe planlamasını en doğru şekilde yaparak bütçeyi en verimli haliyle kullanabiliyoruz.

 

Hangi konularda farkındalık yapıyorsunuz?

Bizim farkımız satın alımlarda ortaya çıkıyor. En az maliyetle en kaliteli hizmet için nasıl bir yol izlememiz gerektiğini ve bütçeyi nasıl yönetmemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Minimum aidatla maksimum verim sağlıyoruz. Katma değeri yüksek, verim sağlayacak alanlarda yer alıyoruz.

 

Sosyal sorumluluk projeleriniz var mı? Varsa nelerdir?

Sosyal sorumluluk projelerimizden ilkini Yedikule Hayvan Barınağı’nda bakılan felçli hayvanlar için düzenledik. Barınakta ihtiyaç olan battaniye, yorgan, yastık ve çarşafları kat sakinlerimizin desteği ile topladık ve barınağa teslim ettik. Orada gönüllü olarak çalışan kişilerin o canlara iyi bakmak adına sarf ettikleri çabayı gördük ve onlara bir nebze olsun destekte bulunabildiğimiz için çok mutlu olduk. Akasya yönetimi olarak bir yandan da Uluslararası Down Sendromu Federasyonu ile işbirliği içindeyiz. Down Sendromuna olan farkındalığı artırmak adına sitemizin reklam mecraları ile onlara destekte bulunuyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında sitemiz içerisinde de yardımlaşmayı artırmak amacıyla Koru ve Göl etaplarının ortak alanlarına mini kütüphaneler yerleştirdik. Amacımız; kat sakinlerimizin kitaplarını hayata döndürmek ve paylaşımı arttırmaktır. En son Türk Kızılayı ile işbirliği içinde; kan bağışı için kapsamlı bir etkinlik düzenledik ve değerli kat sakinlerimiz tarafından kan bağışı yapılmasını sağladık.

Personellerimiz de yardımsever ve sosyal sorumluluk bilincinde olan kişiler. Örneğin, ofis ve saha çalışanları olarak Ağrı Kuşkaya İlkokulu ve Bitlis Çitliyol İlkokul/Ortaokulu’na ayakkabı, kıyafet, kitap ve okul gereçleri yardımı yaptık. Amacımız, 2017 yılında gerçekleştirdiğimiz projelerimizi geliştirerek yardıma ihtiyaç duyulan her alanda daha fazla kişiye ve kuruma ulaşmak. İlkelerimiz, vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda duyarlılık projelerimiz ile ses getirmek.

 

Son dönemde odaklandığınız konular nelerdir?

Ülkemizin bulunduğu durumu göz önünde tutarak son dönemlerde daha çok sosyal sorumluluk projelerine önem vermeye çalışıyoruz. En son gerçekleştirdiğimiz Türk Kızılay kan bağışı etkinliğimiz de bunlardan biri.  Buna paralel İstanbul Down Sendromu Derneği ile iş birlikteliklerimiz var. Bu ve benzeri konulardaki duyarlılığımız ve hassasiyetimiz her daim devam edecektir.

 

2018 yılı yatırım planınız nedir?

Akasya’nın mevcut durumunu korumak ve daha ileriye taşımak adına yatırımlar yapıyoruz. Site sakinlerinin bir arada paylaşımlarda bulunabileceği alanlar yaratmayı hedefliyoruz. Ayrıca, aidatlarımızın dışında sitemize gelir sağlayacak yeni projelerin araştırmasını ve fizibilitesini yapıyoruz.

 

Sektörünüze yönelik bilgi verir misiniz?  

Son yıllarda toplu konut projelerinin sayısı fazlasıyla arttı ve her geçen gün de yeni projeler üretilmeye devam ediyor. Yeni siteler ve ofis alanları eski dönemlere göre daha fazla lüksü ve konforu bir arada sunuyor. İnşaat sektöründeki bu gelişime karşın projelere yönetim hizmeti sağlayan firmalar hala gelişmeye ve yenilenmeye devam ediyor, çünkü sektör henüz tam anlamıyla oturmuş değil. Biz Kentsel Yönetim olarak 1997 yılında bu alandaki ihtiyacı fark ederek yola çıktık ve 20 yıldır edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle şu anda sektörde önde gelen firmalar arasında yer alıyoruz. Akasya Acıbadem de proje değeri yüksek olan bir yapı ve biz bu değeri daha yükseğe taşımak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz.

Farkındalık ve ayrıcalıklı olduğunuz alanlar nelerdir?

Bu sektörde en önemli ayrıcalığımızın 20 yıllık deneyim ve tecrübemiz olduğunu düşünüyorum. Kentsel Yönetim, hizmet sağlayıcı firma arayışı içinde olan projeler için tam anlamıyla profesyonelliğin adresi diyebilirim. Çünkü biz site yönetimlerinde tahsilat oranının artırılması hedefiyle çalışıyor, bütçe planlaması ile aidatların azaltılmasını sağlıyor, toplu satın alma avantajı ile giderleri azaltıyor, bütçeye yük olmadan sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca şirket prosedürü gereği her sitede olduğu gibi Akasya’da denetim ekibince 365 kriter ile düzenli şekilde denetleniyor.

 

Etkinlik planlarınız nelerdir?

Şu anda sitemizde yetişkinler için dans, resim ve pilates kursları veriyoruz. Ayrıca minik kat sakinlerimizin tüm enerjilerini attıkları ve doyasıya eğlendikleri Zumba derslerimiz devam ediyor. Akasya yönetimi olarak tüm özel gün ve haftalarda mail yoluyla ve reklam alanlarımızla kat sakinlerimize ulaşıyoruz. Bu sene özel günlerde farklı etkinlikler ve anlaşmalar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tüm yıl boyunca yapacağımız etkinliklerin planlamasını yapmış bulunuyoruz. Planlarımız arasında dans gösterileri, sosyal sorumluluk projeleri, ünlü isimlerle söyleşi günleri, farklı atölyeler ve workshoplar yer alıyor.

 

Eklemek istedikleriniz?

Kentsel Yönetim’i projelerimizde en güzel şekilde temsil etmek ve görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Aldığımız her memnuniyet ve olumlu dönüş bizi motive ediyor. Bizim için her yeni yıl firmamızın tecrübemize tecrübe katmak anlamına geliyor. Bu yıl da bir önceki yıla göre daha kaliteli işler ortaya çıkaracağız.

 

Etiketler:

Kentsel, Hizmetler, AŞ, , Modern, Yaşam, Alanlarının, İhtiyaç, Duyduğu, Her, Türlü, Hizmeti, Sunuyor

Paylaş:
İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN
Our site uses cookies. Learn more about our use of cookies: cookie policy

Sign Up for Our Newsletter